Arbejdsområder

Med et stort netværk og bred erfaring fra branchen, udfører vi både små og store tømrer- og snedkeropgaver.

Hos Melgaard ByggeEntreprise arbejder vi primært i Køge og de omkringliggende kommuner – men vi løser gerne opgaver på hele Sjælland, og vores tætte samarbejde med andre håndværkere gør, at kan løse både små og store byggeprojekter for dig.

Vi hjælpe dig med alt lige fra teknisk rådgivning i den indledende fase, til konstruktion og færdiggørelse af dit byggeprojekt.

Tømrerarbejde

Vi udfører tømrerarbejde af høj kvalitet på alle slags tømreropgaver. Så uanset om du skal have lagt en flot terrasse eller opført en funktionel carport, kan vi hjælpe dig sikkert i mål med dit byggeprojekt.

Om- og tilbygninger

Hvis du overvejer at udvide din bolig i form af en tilbygning, udestue eller udnyttelse af første sal, er der mange ting at tage hensyn til – blandt andet materialevalg, lysindfald og eventuelle skyggevirkninger.

Tagudskiftning

Skal du have lagt nyt tag eller blot repareret utætheder eller forstærket den eksisterende konstruktion? Vi har mange års erfaring med tagarbejde og vil derfor kunne vejlede dig fra A-Z.

Udskiftning af vinduer og døre

Det er fornuftigt at energioptimere sin bolig – og udskiftning af gamle, utætte eller dårligt isolerede døre og vinduer er noget af det, der giver mest i det store regnskab. Så tag endelig fat i os, hvis du ønsker hjælp til udskiftning af døre og vinduer.

Snedkeropgaver

Vi udfører skræddersyede snedkeropgaver af høj kvalitet i mange forskellige materialer og størrelser – for eksempel reoler, bordplader, trapper, dørkarme, vinduesrammer, samt opsætning af køkkener.

Gulvlægning

Vi udfører gulvarbejde af enhver slags. Uanset om det drejer sig om klik- eller linoleumsgulve, sildebensparket, plankegulve eller helt gængse trægulve, så kan vi hjælpe dig med at få et smukt og funktionelt gulv i dit hjem.

Opsætning af skillevægge

Hvis du går med planer om at dele et rum op i to, kan vi hjælpe med alt fra rådgivning og sparring i planlægningsfasen, til opsætning af vægge, eventuel etablering af el og vand, samt efterbehandling og finish i form af paneler, lister og malerarbejde.